Ongelmapuiden poistot

Jos pihapuu on päässyt kasvamaan liian isoksi ja sijaitsee rakennuksen tai sähkölinjan lähellä voi olla järkevää poistaa se ennen seuraavia myrskyjä. Suoritan ongelmapuiden poistoja turvallisesti ja ammattitaidolla.  Ahtaissa paikoissa sijaitsevat puut voidaan joutua poistamaan kiipeilytekniikalla. Tällä menetelmällä pystytään oksat ja latva pudottamaan alas hallitusti.

Jos epäilyttää että pihapuu on sairas tai lahovikainen, voi olla viisasta että se poistetaan. Yritykselläni on voimassa olevat vastuuvakuutukset.

 

Myös tykkylumen kasaantuminen puiden latvuksiin voi johtaa latvan tai pahimmillaan rungon katkeamiseen jolloin puu voi kaatua rakennuksen päälle ja vaurioittaa rakennusta. Tästä syystä suosittelen pihapuiden harventamista sellaisilla alueilla missä tykkylunta esiintyy paljon.

Pihapuiden kaadot

Jos myrsky tekee tuhojaan, niin kauttani saa myrskyn kaatamien puiden siivoukset. Myös leimikoiden harvennukset raivaussahalla. Ja tonttien raivaukset kuuluvat myös valikoimaan.

Myrskytuhojen korjaamiset ja leimikot

Asiakkaan halutessa pätkin rungon ja isommat oksat sovitun mittaisiksi ja halkoa pätkät valmiiksi haloiksi ja kasata ne pinoon.

Rungon pätkiminen klapimittaan